banner
Pagina in afdrukformaat
Schepenlijst

De lijst met scheepsnamen en e-mailadressen van leden van "Wadvaarders" groeit gestaag. Naar de schepenlijst (download) Uitsluitend toegankelijk voor leden die zich voor de schepenlijst hebben aangemeld.
U kent de lijst nog niet?
Indien u in deze lijst wilt worden opgenomen, gebruik het 'wijziging lid doorgeven' formulier op deze site (selecteer bij "het betreft": 'nieuwe vermelding schepenlijst').

U staat al op de lijst maar heeft geen inlogcode?
Heeft u geen inlogcode en wachtwoord? Vul dan het wijzigingenformulier in, met correct e-mailadres, en het verzoek om een inlogcode en wachtwoord te krijgen.

Als u zich al eerder opgaf dan is het volgende van belang. Naast de scheepsnaam is nu ook de thuishaven en lengte van het schip in de lijst opgenomen. Als u deze nog niet heeft opgegeven, kunt u dat dan alsnog doen? U kunt ook hier voor het aanmeldformulier gebruiken: vult u dan uw naam,scheepsnaam en lidmaatschapsnummer (staat in de scheepsnamenlijstlijst) in, en de aanvullende gegevens.En kijkt u in de lijst meteen even voor mogelijke andere correcties of aanvullingen. Wellicht wilt u de opgegeven namen aanvullen.

Vermeld bij alle correspondentie betreffende de scheepsnamenlijst uw lidmaatschapsnummer.
Uw lidmaatschapsnummer vindt u o.a. op de adreslabel van Berichten