banner
Pagina in afdrukformaat
Schepenlijst

De lijst met scheepsnamen en e-mailadressen van leden van "Wadvaarders" groeit gestaag.

I.v.m. privacywet AVG worden alleen de gegevens opgenomen van de leden die daarvoor toestemming hebben gegeven.
Vermeld worden scheepsnaam, type schip, thuishaven, naam eigenaar en lidnummer. Als u contact met iemand op de lijst zoekt, stuur dan een mailtje naar de secretaris Wadvaarders dat u in contact wilt komen met de persoon in kwestie. Vermeld daarbij naam en lidnummer. De secretaris zal die dan vragen daarvoor toestemming te geven, dan wel vragen dat hij/zij zelf contact met u opneemt.

De schepenlijst wordt maandelijks bijgewerkt.

Naar de schepenlijst (download) Uitsluitend toegankelijk voor leden die zich voor de schepenlijst hebben aangemeld.


U kent de lijst nog niet?
Indien u in deze lijst wilt worden opgenomen, gebruik het 'wijziging lid doorgeven' formulier op deze site (selecteer bij "het betreft": 'nieuwe vermelding schepenlijst').

U staat al op de lijst maar heeft geen inlogcode?
Heeft u geen inlogcode en wachtwoord? Vul dan het wijzigingenformulier in, met correct e-mailadres, en het verzoek om een inlogcode en wachtwoord te krijgen.

Als u zich al eerder opgaf dan is het volgende van belang. Naast de scheepsnaam is nu ook de thuishaven en lengte van het schip in de lijst opgenomen. Als u deze nog niet heeft opgegeven, kunt u dat dan alsnog doen? U kunt ook hier voor het aanmeldformulier gebruiken: vult u dan uw naam,scheepsnaam en lidmaatschapsnummer (staat in de scheepsnamenlijstlijst) in, en de aanvullende gegevens.En kijkt u in de lijst meteen even voor mogelijke andere correcties of aanvullingen. Wellicht wilt u de opgegeven namen aanvullen.

Vermeld bij alle correspondentie betreffende de scheepsnamenlijst uw lidmaatschapsnummer.
Uw lidmaatschapsnummer vindt u o.a. op de adreslabel van Berichten