banner
Pagina in afdrukformaat
Gezocht: Droogvalwaarnemers
 

Gezocht: Droogvalwaarnemers! door Karel Helder (1/2003)

U kunt zich nog opgeven!
Hoe meer waarnemers, hoe betrouwbaarder en waardevoller de conclusies. Meld u snel aan, het kan nog. Rond 1 april worden de papieren verstuurd!

Ruim 30 Wadvaarders hebben zich opgegeven. Daarnaast zal een aantal schippers van de bruine vloot ook droogvalwaarnemingen doen.


Beste Wadvaarders,

Mijn oproep op de jaarvergadering van de Wadvaarders heeft veel nieuwe leden opgeleverd die mee willen doen als waarnemer op het wad. Met onze waarnemingen op het wad, en dan met name bij het droogvallen, willen we zelf goed bijhouden wat er in,op en boven het wad gebeurt. Zowel positieve als negatieve ervaringen/waarnemingen.

 

Vorig jaar hebben we met 18 waarnemers totaal 600 waarnemingen verricht. Voor 98 % positief en voor 1 a 2% negatief. Deze gegevens gebruiken we voor intern gebruik, en de hoofdlijnen die hier uit naar boven komen, kan het bestuur gebruiken in overleg met overheden.

Zoals ik al zei, een zeer goede respons op de ledenvergadering, maar we willen er graag nog een paar meer bij hebben. Heb je belangstelling, wil je nog iets meer weten, stuur dan een e-mail via deze pagina

of neem contact op met:

Karel Helder
Kerkbuurt 14
8763 MK Parrega.
Graag voor eind maart, want dan gaan we de zaak voorbereiden en papieren rondsturen!

Karel Helder organiseert de droogvalwaarnemingen in 2003